MastersRecordsKidz Meet: Lyngby

November 2, 20170
kidz

Endelig! Efter et halvt års stævnetørke var det i dag langt om længe tid til at trække i stævnedragten igen for svømmerne på alle fire konkurrencehold i Søllerød Svømmeklub 🏊🏻‍♂️🏊🏻‍♀️

I Lyngby mødtes de yngste fra K3 og K4 med svømmere fra Hørsholm og Lyngby til årets første Kidz Meet, hvor der trods en noget alternativ afvikling grundet coronarestriktioner blev disket op med superflot svømning.

Og i Hillerød var de ældste fra K1 og K2 i aktion mod svømmere fra Hørsholm og Hillerød til sæsonens første Tripple Meet, som også bød på masser af stærk svømning.

At dømme efter humøret var der over hele linjen stor tilfredshed med endelig igen at få mulighed for at svømme STÆRKT 💪🏻🦈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR CLUB?

SØLLEØD SVØMMEKLUB

Vi vil gennem svømning bevare og fremme medlemmernes sundhed og velvære ved i et positivt, inspirerende og lærerigt miljø at tilbyde svømmeaktiviteter for alle aldre og på alle niveauer.

Aktiviteterne skal bidrage til at styrke medlemmernes fysiske og psykiske robusthed, selvværd og selvstændighed, og medlemmerne skal se tilbage på svømningen som en god tid, der bidrog positivt til deres videre færd i livet.