UncategorizedChristoffer H. Andersen – Interviewet

October 25, 20200

Søllerøds Christoffer H. Andersen drager i dag med det danske udviklingshold og OL 2024-bruttotruppen på træningslejr i Herning. I den anledning har

Svømmesport

interviewet den talentfulde svømmer, som fortæller om tiden efter corona og forventningerne til træningslejren.

At Christoffer arbejder hårdt for sagen og har et enormt potentiale vidner bl.a. den tid, som han satte på 400 meter fri ved fredagens Dual Meet i Rundforbi om. Her svømmede den nu 18-årige svømmer distancen i 3.44.68, hvilket var næsten ét sekund under den gældende danske juniorrekord, der lyder på 3.45.45 og blev sat i 2009 som en af de utallige ‘super suit’-rekorder.
Desværre for Christoffer, der nu er senior, nåede han ikke at udfordre rekorden som sidsteårsjunior pga. aflysning af samtlige langbanemesterskaber denne sommer. Men tiden lover godt for arbejdet frem mod de næste store stævner, som sæsonen forhåbentlig byder på trods corona-situationen.
Vi ønsker Christoffer en fantastisk træningslejr i det jyske 🇩🇰🦈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR CLUB?

SØLLEØD SVØMMEKLUB

Vi vil gennem svømning bevare og fremme medlemmernes sundhed og velvære ved i et positivt, inspirerende og lærerigt miljø at tilbyde svømmeaktiviteter for alle aldre og på alle niveauer.

Aktiviteterne skal bidrage til at styrke medlemmernes fysiske og psykiske robusthed, selvværd og selvstændighed, og medlemmerne skal se tilbage på svømningen som en god tid, der bidrog positivt til deres videre færd i livet.