UncategorizedStævne i Rundforbi

October 25, 20200
Så fik vi holdt første stævne i meget lang tid i Rundforbi Svømmehal 🏊🏻‍♂️🏊🏻‍♀️
Her til aften havde Søllerøds K1, K2 og K3 besøg af svømmere fra Svømmeklubben Triton Ballerup til et ‘dual meet’ afviklet efter strenge corona-forskrifter. Svømmerne var i aktion i seperate sektioner opdelt efter køn og alder. Og selvom der ikke måtte heppes, blev der gået godt til den i bassinet og svømmet pæne tider.
Tusind tak for et super stævne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR CLUB?

SØLLEØD SVØMMEKLUB

Vi vil gennem svømning bevare og fremme medlemmernes sundhed og velvære ved i et positivt, inspirerende og lærerigt miljø at tilbyde svømmeaktiviteter for alle aldre og på alle niveauer.

Aktiviteterne skal bidrage til at styrke medlemmernes fysiske og psykiske robusthed, selvværd og selvstændighed, og medlemmerne skal se tilbage på svømningen som en god tid, der bidrog positivt til deres videre færd i livet.