UncategorizedRegionsmesterskaberne 2020

December 12, 20200
Medaljer og rekordregn ved Regionsmesterskaberne 2020 🥳🦈🇩🇰
Ved de nyligt afholdte Regionsmesterskaber for børne- og årgangssvømmere i alderen 11 til 14 år tog Søllerød Svømmeklub ikke færre end 9 medaljer og en masse flotte placeringer i et samlet set meget stærkt felt af svømmere. Medljerne gik til:
Mia Halskov:🥇100 medley og 🥇 100 bryst
Emma Nørskov:🥇 100 fri, 🥇 50 butterfly og 🥈 100 ryg
Carl August Scheel:🥇 100 fri,🥇 50 butterfly, 🥈 100 medley og 🥉 100 bryst
Desuden blev der sat et hav af flotte personlige rekorder over hele linjen 👏
Årets Regionsmesterskaber blev over hele landet afviklet i et særligt coronaformat, der pga. forsamlingsforbud forhindrede svømmerne i at mødes til ét stævne. I stedet afviklede hver klub de programmerede løb lokalt, hvorefter Dansk Svømmeunion har opgjort det samlede resultat og sendt medaljer ud til svømmerne med posten.
Stort tillykke til svømmere og trænere 🦈🦈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR CLUB?

SØLLEØD SVØMMEKLUB

Vi vil gennem svømning bevare og fremme medlemmernes sundhed og velvære ved i et positivt, inspirerende og lærerigt miljø at tilbyde svømmeaktiviteter for alle aldre og på alle niveauer.

Aktiviteterne skal bidrage til at styrke medlemmernes fysiske og psykiske robusthed, selvværd og selvstændighed, og medlemmerne skal se tilbage på svømningen som en god tid, der bidrog positivt til deres videre færd i livet.