HomeKlubben

SØLLERØD SVØMMEKLUB
MISSION&VISION

OUR PRINCIPLES

Being part of the Committee is a really good way to learn about the sport and children.
Joining a team is very exciting but it can also be a little bit daunting: new pools, new routine etc. To help give you the best start we’ve put together useful information about swimming competitions.
Podcasting operational change management inside of workflows to establish.
Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits and sport.
Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary.
New normal that has evolved from generation X is on the runway heading.
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long distance.
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation diversity.

SØLLERØD SVØMMEKLUB
MISSION&VISION

Vores klubstruktur

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR CLUB?

SØLLEØD SVØMMEKLUB

Vi vil gennem svømning bevare og fremme medlemmernes sundhed og velvære ved i et positivt, inspirerende og lærerigt miljø at tilbyde svømmeaktiviteter for alle aldre og på alle niveauer.

Aktiviteterne skal bidrage til at styrke medlemmernes fysiske og psykiske robusthed, selvværd og selvstændighed, og medlemmerne skal se tilbage på svømningen som en god tid, der bidrog positivt til deres videre færd i livet.