HomeKlubbenSvømmehaller

TRØRØD SVØMMEHAL

MEETS & GALASUSEFUL INFO

HOW TO ENTER

In order to be eligible for swim team tryouts, swimmers’ll meet the special requirements.

STEP BY STEP

Oxygen Club have family-friendly pools or special swimming sessions for your water babies and needs.

HANDY DOCUMENT

Oxygen Club offers lessons with fully qualified teachers at over 10 different locations in special arena.

ALL THE TERMS

We have hot tub is a large tub or small pool full of heated water used for hydrotherapy or pleasure.

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR CLUB?

SØLLEØD SVØMMEKLUB

Vi vil gennem svømning bevare og fremme medlemmernes sundhed og velvære ved i et positivt, inspirerende og lærerigt miljø at tilbyde svømmeaktiviteter for alle aldre og på alle niveauer.

Aktiviteterne skal bidrage til at styrke medlemmernes fysiske og psykiske robusthed, selvværd og selvstændighed, og medlemmerne skal se tilbage på svømningen som en god tid, der bidrog positivt til deres videre færd i livet.