K4 - TRÆNING SKOLEN

 


K4 repræsenterer et niveau mere i svømning inden for Søllerød Svømmeklub for vores unge svømmere. På dette trin er hovedmålet, at børnene mellem 7 og 10 år forbedrer deres svømmeteknik, mens de har det sjovt og socialiserer med deres jævnaldrende. Vi skaber et entusiastisk og engageret miljø, hvor læring og nydelse af sporten er prioriteter.

 

 

Vi introducerer svømmerne til den konkurrencemæssige atmosfære gennem interne arrangementer, idet vi altid prioriterer læring og nydelse af sporten, og giver svømmerne en indledende erfaring med venskabelig konkurrence.K4-holdet har tre træningssessioner om ugen, hver med en varighed på omkring en time. 

Ud over vandtræningen introducerer vi svømmerne for "dryland" træning, som er fokuseret på at forbedre motoriske færdigheder, herunder koordination, balance og generel kropsbevidsthed. Disse sessioner ledes af en kompetent træner specialiseret i børns motoriske udvikling.

Vandtræningen foregår i Rundforbi Svømmehal og Trørødskolen, mens "dryland" træningen afholdes i en nærliggende idrætsfacilitet.

For at blive en del af K4, skal svømmerne være mellem 8 og 10 år og gennemgå en prøveperiode. I løbet af sæsonen vil trænerne besøge svømmeskolen 2 eller 3 gange for at observere svømmerne, og invitationer til at deltage i gruppen vil blive uddelt. Der vil også blive sendt en e-mail til forældrene med information om deres børns fremskridt og invitationen til at deltage i K4.

I løbet af sæsonen vil der være lejlighedsvise stævner og interne konkurrencer, der er designet til at være sjove, opmuntrende og lærerige. Derudover supplerer vi den sportslige udvikling med sociale arrangementer, der fremmer holdånd og skaber varige venskaber.

Hvis du ønsker at vide mere om K4 eller andre konkurrencehold i Søllerød Svømmeklub, er du altid velkommen til at kontakte os på kontor@sollerodswim.dk. Vi er her for at besvare dine spørgsmål og give mere information om vores klub og træningsprogrammer.

 

 

 

Partnere